Smideskurs för nybörjareDå detta gamla inlägg läses av många, så tänkte jag göra ett tillägg som är lite mer "up to date" 2011.01.31.


Under Våren 2011 kommer vi att ha helgkurser för nybörjare i mars, april respektive maj. Om dessa kan du läsa under fliken smideskurser
Vi samarbetar med NBV Dalarna, som under mars/april kommer att ha en Våga Smidakurs på 40 timmar, för nybörjare. Mer information om denna kommer att finnas tillgänglig här på bloggen från och med mellandagarna.


Ha det gott och vi önskar dig en riktigt god Jul!
Ann-Kristin och Jonny


Ursprungligt innlägg


Det är många som frågar om det är någon kurs för nybörjare i smide på gång. Så jag tänkte att jag skulle lägga ut en förfrågan här på bloggen om det finns intresse bland er läsare. Jag funderar på att starta en kurs i september. Kursen omfattar fem söndagar 10:00-17:00 och en vardagkväll 18:30-21:00, för brandskyddsdelen som ingår i kursplanen. Man behöver inga förkunskaper i smide för att gå denna kurs.


Är du intresserad så maila gärna din intresseanmälan, maillänken finner du längst upp till höger på denna sida. Vet du någon som är intresserad så tipsa dem gärna om kursen i september. Intresseanmälan är inte bindande. Jag mailar ut inbjudan och mer information i augusti och då anmäler du dig definitivt om du vill/kan vara med.


Tills vi här eller i smedjan ses ha det gott
Ann-Kristin