BokningsinformationBokningsförfrågan

När du sänder en bokningsförfrågan till oss kommer vi att  kontakta dig, i första hand via mail men ibland ringer vi. Därför är det viktigt att du uppger ditt telefonnummer. Om du vill nå oss på telefon kan det i bland vara fördröjning innan du når oss. Arbetet i smedjan gör av naturliga skäl att vi inte kan svara direkt, så lämna antingen ett röstmeddelande eller sms, så återkopplar vi så snart vi kan.


Bokningsbekräftelse

När vi är överens om vad du vill boka sänder vi dig en bokningsbekräftelse. Bokningen är bindande då vi bekräftat den med bokningsbekräftelse via mail.


Ångerrätt

Vi följer Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). 

Om distansavtalslagen

Det innebär att du när du gjort din bokning hos oss och mottagit bekräftelsen har du 14 dagars ångerrätt. Ångrar du din beställning ska den ske skriftligt och du kan använda konsumentverkets ångerblankett. Den ska mailas till bokning@treard.se Vi bekräftar via mail när vi mottagit den. 

Ångerblankett

VIKTIGT! om du inte får bekräftelse från oss, måste du själv kontakta oss och  förvissa dig om att vi fått din anmälan om ånger av bokningen.Betalning

Det är viktigt att du i din bokning lämnar kompletta faktureringsuppgifter, så som adress och beställande person/företag/organisation. 

Normalt får du fakturan samtidigt med bokningsbekräftelsen. Är bokningen med lång framförhållning kommer vi att maila fakturan separat närmre aktivitetstillfället.

Fakturan behöver inte betalas långt i förväg, men din betalning ska vara oss tillhanda senast aktivitetsdagen. Tänk på att om du bokat aktivitet på helgdag, behöver din betalning vara oss tillhanda senast närmsta vardag/bankdag före.

Vid uteblivet deltagande utan nyttjande av ångerrätt, debiteras du för hela det belopp bokningsbekräftelsen och fakturan anger.───────────────────────────────────────────────────────Har du frågor eller funderingar innan din bokning så är du varmt välkommen att kontakta oss. För oss är du som kund det viktigaste vi har, och därför vill vi göra vad vi kan för att din bokning och upplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.Kontaka oss på telefon för snabbt svar:                              
Treard Event AB......... 070-241 56 68
Jonny Treard  ...... 070-379 32 46Sänd din anmälan eller förfrågan till: 
───────────────────────────────────────────────────────
Treard Event AB / Smedja Treard
  Co. Jonny Treard  Malingsbo Stockforsen 1 ● 77793 Söderbärke 
● Tfn.070-241 56 68 ● 070-379 92 46
Besöksadress: Smedjan ● Kyrkogatan ● Smedjebacken ● Dalarna
E-post: bokning@treard.se ● www.treard.se
© Copyright 2024 Treard Event AB